Yoga Stretch 75 min. Eskilstuna

mg_6948_2.jpg
mg_6948_2.jpg

Yoga Stretch 75 min. Eskilstuna

160.00

Tisdag kl 17.30 - 19.00

Quantity:
Add To Cart
  • Start: 10 april
  • längd: 10 veckor
  • skolan har stängd under röda dagar och skollov

Varmt välkommen till ett nytt kurs i Yoga Stretch!

Yoga med mig är så mycket mera än yoga, varje tisdag guidar jag dig genom en resa in i kroppen för att väcka kärleken till dig själv helt in i cellerna.

Kursen går över 10 veckor och är en fantastisk resa där du får du blir känt med din kropp på ny. Med klara intentioner kan du nå vilka mål som helst, välkommen till en yoga som stärker dig på alla plan och som hjälper dig stå stadigt på båda fötterna.

Boka din plats i dag hos Yogamma i Kvarngärdesgatan 23, Eskilstuna, Välkommen!

 

Yoga Stretch 90 min

Stretch helt in på cellnivå

 

Kl 17.30- 19.00

 

Yoga Stretch är ett yin inspirerad yogapass med fokus på flexibilitet & cirkulation...

 

Välkommen till en enkel yoga, med fokus på inre ro genom långa och avspännande stretch. Allt mer fler får problem med sin andning och energi vilket sätter sig i rygg, höfter, leder och hållning.

 

Dagens jobbmarknad och liv generellt ger alltmer stress och utmattning. Jobb med mycket framåt lutning över datorer, tidspress och skolsituationer gör att allt flera känner att dom inte hinner med och i allt kaos som uppstår förlorar man fotfäste och tiden rinner som sand genom händerna.

 

Det här passet är för alla som önskar ta tillbaka sin kropp, sin tid och liv. Vi jobbar med andning och hållning för att få mer cirkulation och flöde i rygg, axlar, bröstkorg och höfter. När kroppen släpper spänningar föds ny energi, kraft och harmoni. Vilket vi alla kan behöva i en hektisk vardag.

 

Passet är enkelt och är en yoga för alla nivå, du lär dig enkla stretch som du kan anamma hemma, på jobb och i din vardag, det här är ett pass som är "yoga on and off the mat"

 

Välkommen till en annorlunda yoga med fokus på kärlek och egen omsorg!