11017509_10152681752376198_449242864195474545_n.jpg
Screenshot_2018-03-04-12-49-44-1-1.png
10959401_10152639138476198_6485274886094260454_n.jpg
11017509_10152681752376198_449242864195474545_n.jpg

Medial & Intutiv


SCROLL DOWN

Medial & Intutiv


Kan jag hjälpa dig med nästa steg på vägen…..

Jag jobbar som yogalärare, energi coach och är medial!

Jag har medfödda egenskaper som gör att jag kan se sekvenser från tidigare liv som är direkt linkade till ditt liv i dag. Jag jobbar med mina klienter via att jag läser av deras energi och kan ändra strukturer som sitter som blockeringar på distans och med samtal.

Jag är utbildad Auraförmedlare, och gick min lärling till Aromaterapeut redan då jag var 18- 19 år och det var där jag blev klar över att jag ger healing i olika former.

Jag är född in i en familj med stark intuition, sanndröm och healing. I dag jobbar jag som yogalärare och energi coach och hjälper mina elever och klienter med att komma närmare sin egen kärna. Jag kan se förtid, nutid och framtidig parallellt och under min vägledning kan jag plocka bort "blind passagerare”, parasiter och andras stress och energi från tidigare liv, platser eller upplevelser, som har fastnat både karmiskt och fysiskt i ditt system. Jag lämnar aldrig ett öppet sår, fast hjälper dig samla dig och ta din kraft tillbaka. I mitt inre öga kan jag se hur kroppen och energin återhämtar sig och får symbol och bilder av din energi efter att vi har plockat bort det som tog din kraft. Jag jobbar uteslutande på din kropps premisser så det jag får upp är det du åar redo till att ta i dag.

Jag har eget företag, är flexibel, är fött i Stockholm, uppvuxen i Norge och bor sen 4 år tillbaka i Eskilstuna så jag talar och skriver både norska och svenska, och jag är hyfsad bra på engelska och gör mig förstått i alla tre språk.

Mera om mig, jag är social, driven och nyfiken på personlig utveckling, människan och livet. Jag har en djup respekt för allt liv och har själv gjort en lång personlig och spirituell resa från barnsben till att jag bröt upp mitt liv i Norge och flyttade till Sverige i 2014.

Jag navigerar utifrån mitt hjärta både i mitt liv som kan se ut som en enda "Eat Pray Love" historia och hittade själv tillbaka till min inre kärna under en djup process under 2 längre besök i Indien i 2012- 2013. Jag är utbildad yogalärare i Norge och Indien och det kom som ett resultat av en långdragen utmattning, Indien läkte mig fysiskt, mentalt och spirituell. Det vände allt på huvudet, och med en stark kraft sen dess jobbat för att hjälpa andra läkas på djupet. Min vägledning är kärleksfull, tydlig och rak. Jag delar allt det jag ser, och ofta kommer det opp en film som utspelar sig för mitt inre öga, jag kan förnimma i min kropp vart det sitter hos min klient och jag får en bild av hur din upprinnelse grundstruktur och energi kommer i från och på det sätt hjälpa dig frigöra dig från det som tar din kraft och leva efter ditt brinnande vackra hjärta.

Jag har alltid hållit på med sport och varit aktiv idrottare och jobbat med mental träning och Qi Gong sen barnsben och vet att vi kan hitta styrka till att bryta oss ur mönster och relationer som håller oss i mörkret, det handlar bara om att lyssna in. Jag är nu 49 år och mamma till 2 fantastiska tjejer på 24 och 18 år som genom åren har utvecklat en stark integritet och kunskap, jag ser fram till att nå ut och hjälpa flera unga och vuxna till att hitta ”hem” och öppna upp för ett liv i kärlek. I dagens samhälle där man nästan blind styrs in i utmattning och sjukdom behöver man hjälp till att ta ett steg tillbaka för att ta kontroll över sitt liv, ekonomi och hälsa.

Om du känner dig mogen för att ta nästa steg är jag här och följer dig gärna, hör av dig så bokar vi in en tid!

 

 

Medial Rådgivning

I hela mitt liv har jag sätt och känt av energier, jag kan se och ta upp information parallellt från förtid, nutid och framtid.

Jag kommer från en familj där det är vanligt med sanndröm och klarsynthet och tidigt kunde jag se in i den andra sidan. Första minne har jag redan som 2- 3 åring när jag såg och upplevde en själ fån andra sidan gick genom vardagsrummet, jag var övertygat om att vi hade besök av en ängel, ingen andra såg vad jag såg, och försökte övertyga mig om att vi inte hade gäster, men bilden fastnade och jag kan se det lika tydligt i dag.

Första möte där jag accepterade att jag kunde se saker andra inte kunde se var så övertygande att ingen ifrågasatte min upplevelse. Jag var  var ungefär 7 år, min mosters pojkvän visade sig mitt i natten. Han var på det tidpunkten med i en bilolycka flera mil bort, och dog kort tid efter. Under åren som gick frågade jag ofta om den här upplevelsen och fick alltid bekräftat att det var samma natt.

I hela mitt liv har jag läst mellan linjerna, upplevt och fått information genom drömmer och besök från andra sidan, men jag har inte sätt vad det skulle vara gott för, när man växer upp i en familj där det är en normal vardaglig grej kan man inte helt se vilken gåva det är.

I dag kan jag hjälper jag andra med att få svar, mera harmoni och energi.

När jag vägleder kommer allt det du ska veta upp jag läser av information till dig som visar sig som bilder och filmer. Informationen som kommer är som nycklar som öppnar dörrar till mera flyt och energi. Jag ser sekvenser från ditt tidigare liv som tar energi från ditt liv i dag och med din tillstånd går jag in i själva historien och löser upp blockeringen, och ofta får jag symbol, vägledning och råd till dig från din högre källa. Jag ser ditt högste potential, din grund energi och vad som ska till för att nå "hem".

Jag löser bara din historia och går inte in i andras historia för att ändra, det här är en vägledning för dig och din resa. Jag har mycket goda resulterar att visa till med tanke på vägledningen som sätter fart på din utveckling.

Boka Medial rådgivning

Name *
Name
Screenshot_2018-03-04-12-49-44-1-1.png

Breathe


Kurser med fokus på andning & medveten nävaro

Breathe


Kurser med fokus på andning & medveten nävaro

Pust, Prana Yama & Breathe Work

Kärt barn har många namn, vad händer när vi andas aktivt är en individuell upplevelse, men har ett enorm kollektiv effekt. 

När vi inte andas, stryper vi själva källan till liv, när vi inte andas, stoppar allt i värsta fall dör vi....


Mindfullness & Stresshantering

Kurs med fokus på her och nu, öva fokus, sänka stress

  • Prana yama
  • Enkel kroppscanning
  • Fysiska övningar, sittande och ståemde

Hitta glädjen, livskraft och energin bortom stress, sjukdom och ta kontroll över dina tankar, din tid & ditt liv liv!

Som en människa av tiden vi lever i är det lätt av fångas av ekorrhjulet, vi hinner inte med, vi sträcker inte till. Alla vill vi mer en vi kan, men hur ska man få tid med allt och alla?

Kursen bygger på enkla princip från Mindfulness med fokus på enkel kroppskännedom, andning och att bara vara här och nu. 

Det behövs inga förkunskaper krävs, kom som du är och börja där.

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.”

- Thich Nhat Hanh


Stretchning & Stresshantering på jobb

Förebygga eller sänka sjukdoms dagarna för dina anställda?

Ta kontakt för en lösning som passar in i din vardag.

All forskning visar att Yoga och enkla stretch och andningsövningar på jobb, sänker puls, sjukdom och stress och ökar effektivitet, fokus och trivsel.

Få en arbetsdag fylld med helhjärtat engagemang med Minfulness på jobb

 

Att leva ett liv i medvetenhet / Mindfulness är så mycket enklare en du tror, så här gör du:

1. Öva själv-medkänsla genom egenvård minimum 20 minuter per dag genom yoga, avspänning, Yoga Nidra & Mindfulness

2. Bada, basta, dansa eller skapa något som ger dig energi och personlig glädje

3. Anta en attityd av tacksamhet, fokusera på vad du är tacksam över.  Varje kväll, tänk på 3-5 saker du är tacksam för

4. Var stilla - Andas

5. Logga ut av mobilen och in i ditt liv, det finns ingen App för lycka

Namaste <3

10959401_10152639138476198_6485274886094260454_n.jpg

Resan hit


Resan hit


Från första gång jag tok i en klient fick jag höra att jag gav healing.

Jag uppskattade inte alls den tolkningen av min Aromaterapi, allt jag gjorde var ju att "massera", men det jag upplevde var ett fantastiskt flöde i kropp och sinne. Varje behandling var en resa, klienten som under tiden blev alltmer lugnare av värmen, oljorna och min närvaro, massagen, musiken, stillheten.
Helheten och att jag själv gick in i meditativ tillstånd där jag upplevde att allt jag hade lärt mig så långt i livet gav mening, att det gav en effekt under massagen kan man ju förstå, men healing? Jag var ändå en ganska normal 18 åring och hade ingen aning om vad healing var och tryckte att alla som pratade om healing och New Age dravel var för flummiga till att lita på. När man har växt upp med en mycket aktiv familj och själv varit aktiv skidåkare och dansare hade jag en ganska fysisk tillnärmning till livet, jag hittade dok stor glädje i djup avspänning som var en daglig praxis genom hela högstadiet och gymnasietiden vilket gjorde att jag raskt kunde hitta mitt centrum i en mycket aktiv vardag.
Under 80 talet ägde och jobbade min mamma på en naturklinik i centrala Oslo nära Norges politiska högborg. Hon upplevde en boom av klienter och en enorm pådrag från folk med topp jobb, med höga axlar och stressiga liv. Min mamma är en mycket kvalitets medveten kvinna, och hade svårigheter med att hitta folk hon tyckte kvalificerade till hennes klinik, och det gick inte länge innan hon bestämde sig för att jag skulle invigas och ut och praktisera allt hon hade lärt mig under åren.  Jag nekade, inte tyckte jag om människor, eller att massera, men av en eller annan anledning övertygade hon mig att starta som lärling, det var en hård men otrolig intressant skola.
Under en lång och utmanande utbildning och efter min stora och förvåning upplevde jag att hitta hem i något som gav enormt mycket energi och klarhet.
Färdig utbildad, fick jag fort en fast kund bas som berättade om hur mina behandlingar ändrade deras kroppsliga och mentala besvär. Jag hade svårt för att ta till mig att jag skulle vara ansvarig för deras lekande, men jag visste ju att de eteriska oljorna jag jobbade med hade stor effekt i riktig mängd, en liten droppe till eller från kunde avgöra allt. Jag läste och pluggade allt jag fick tag i av böcker om örtmedicin, och gick kurser och utbildade mig i Reflexologi, meridianlära och ör- akupunktur. Jag andades och levde för var att hitta sätt att komma åt knutorna som låg under huden, angelägna att bli upplösta, men jag ansåg det inte som healing, men en fysisk reaktion på en mycket fysisk behandling.
Ett av dom ögonblick som generade mig mest var när en mycket påståelig kund ville bevisa för mig att jag gav healing och jag fick hålla mina händer 10 cm över hans rygg och sedan öka distansen tills han inte kunde känna mina händer längre, jag tyckte han var helknäpp, och även mera crazy när han erbjöd mig jobb på hans Healing klinik. Det var länge innan jag förstod min egen energi och insåg hur stor effekt den har på folk.
Det har tagit mig lång tid att förstå vad jag skulle använda all min energi till, i dag förstår jag att jag behövde mognas en hel del för att förstå, men det som för mig var helt naturligt och en självklar upplevelse upplevdes som lekande, jag förstår nu varför att det upplevdes som healing.
Jag har alltid fått höra att jag har en lugnande effekt på folk, jag tror att det beror på att jag är lugn, jag har aldrig känt att det jag gör är mystiskt. För mig är inget mystiskt med energi, vi har alla och är omgett av energi hela tiden. Att det påverkar hur vi mår är heller inget konstigt, jag tycker alla förtjänar att lära sig hur man hanterar sin egen energi, och inte minst hur man förhåller sig till andra.
Alla kan vi tjäna på att lära oss bli känd med vår egen energi genom att ta ansvar, prioritera och fokusera energin dit man vill den ska gå, men för att nå en förståelse måste man först och främst nå en form av stillhet, en stillhet man är komfortabel med, min väg till stillhet har varit genom att studera kontrasten mellan fysisk aktivitet och aktiv vila, genom Yoga, Meditation, Aromaterapi och AuraTransformation tm.
Att hitta en stillhet i sig själv ger mer självförtroende, man blir starkare och kan tåla livets överraskningar, och framför allt det har god effekt på omgivningen.

Jag tror att det att jag fick uppleva den stillheten i så tidigt ålder har gjort att jag söker stillheten i allt, resultatet är att jag upplever en enorm kärlek till livet.

Min resa har lärt mig vad jag måste göra för att leva ett balanserad liv, jag har lärt att vara sann och ta dagen som den är. Men mest av allt att ha medkänsla med mig själv, att se mitt värde och låta mig älskas och att våga leva i kärlek. Stillhet och kärlek hör i hop, man kan inte hitta sitt inre centrum när man springer eller bollar 10 bollar samtidig, att hitta stillhet är en kärleksförklaring till dig själv, och det är i stillheten du hittar kärlek och medkänsla.

Det är ganska enkelt, att hitta stillheten är en avgörande och viktig nyckel för god hälsa och ett gott liv.

Yoga, Andning och Avspänning är sätt att hitta en inre tillit och styrka. Yoga och Mindfulness omfamnar hela dig som du är, och lär dig att hitta ditt centrum där du är.
Jag älskar mitt jobb som yogalärare och älskar dela just den stilla kraften med mina elever i mina klasser, ock det är med en enorm glädje och tacksamhet jag dagligen upplever andra hitta sina nycklar i livet.
Att leva är att älska var en som skrev till mig en gång, det är sant, vad tänker du, är du redo?