Aromamassage

Massage lugnar ner nervsystemet och hjälper dig att ladda batterierna, i en lugn och varm miljö.

Kropp och sinne är ingenting utan varandra. Kroppsbehandlingar hjälper att skapa balans när vi behöver att ta resan från topp till kropp.

Ofta är vi så upptagna med allt som ska hända att vi glömmer andas, kroppen ropar stopp, men vi går en mil till. I en vanlig vardag med studier, familj och jobb får vi inte alltid tid att landa efter ett projekt för det nästa startar, det sätter sig i kroppen, men massage hjälper dig pausa och återhämta dig.

Regelbunden massage och kroppsbehandlingar, stöder kroppens egna naturliga funktioner och ökar flöde, blodcirkulation och smältning av mat och vardagens intryck från ett liv i aktivitet.

Jag använder rena ekologiska och eteriska oljor av bästa kvalitet från bla Crearome.

 

Aromaterapi

Aromaterapi betyder "behandling med doft" och är en holistisk behandling med en kombination av eteriska oljor och massage. 

Människors användning av aromatiska växter går tillbaka till antiken. De gamla egyptierna gjorde parfymer och skönhetsprodukter av plantessenser. I det gamla Kina, Indien och Tibet fick man avslappnande massage med doftande olja för att förbättra livskvaliteten på en fysisk, känslomässig och andlig nivå. Oljorna användes också i religiösa, rituella ceremonier och mediciner. 

Alla system i kroppen påverkas av en arommassage. De eteriska oljorna har en gynnsam inverkan på både de fysiska och psykiska nivåer, ökar blod och lymfcirkulationen, löser stela muskler och ger mjukare och slätare hud. 

 Aromaterapi er en avslappnande massage som kan hjälpa både vid stress, sömnbesvär och muskelvärk, ska ej ges om man har en akut infektion i kroppen. 

Själva massagen görs med lätta och mjuka rörelser men går in via nervsystemet och verkar på djupet och kan vara bådeavslappnande eller uppiggande beroende på vilka olja man väljer. Behandlingen stimulerar både blodcirkulation och lindrar muskelvärk.

Aromaterpi är den mest naturliga och äldsta formen av behandling som finns, och hjälper dig att landa i kroppen och ger en god avslappning, inre harmoni, och ökar flödet och balansen i din kroppoch en mycket värdefull paus i din vardag.

Aromamassage är också den perfekta precent till en du är glad i !

 

 

Energibehandlingar

 

 

 

 

Energi, det osynliga bandet mellan oss

Från första stunden, en beröring mellan mor och barn, den första långa blicken, vi ser djupt in i varandra och jag vet att gjenom dina ögon ser evigheten tillbaka på  mig . . .

 

Energi som behandling

Energi balansering genom massage, är en enkel och vitaliserandebehandling med personlig utvalda oljor. Jag jobbar på djupet, plockar bort blockeringar och återskapar harmoni och kontakt med kroppen.

 

Energi som healing, healing för Auratransförmerade

Är ett subtilt och effektivt sätt att få överblick, släppa gamla programmeringar och ge plats till nya impulser och kraft.

Behandlingen går via avläsning av kundens energi, jag jobbar intuitivt och förmedlar information som omhandlar dig och vad som behövs för att du ska gå vidare i livet.

 

Resan hit!

Från första gång jag tok i en klient fick jag höra att jag gav healing..
Jag var inte alls glad för den tolkningen av min Aromaterapi, allt jag gjorde var att "massera" fast jag kunde känna ett fantastiskt flöde i kropp och sinne. Men 18 år gammal visste jag inte ens vad healing var. Jag kommer ihåg att jag hade en kund som ville att jag skulle hålla mina händer 30 cm över hans rygg och sedan öka distansen tills han inte kunde känna mina händer längre, jag tyckte han var knäpp, och även mera crazy när han erbjöd mig jobb på hans Healing Klinik. Det var länge innan jag förstod min egen energi och energiarbete, och insåg hur stor effekt det har på folk. Jag förstår nu att jag behövde mognas en hel del för att ta emot och dela den här fantastiska gåvan med dig.