44199739_10155810996641198_3894220523428642816_n.jpg
aura-transformation.jpg
mg_5348.jpg
44199739_10155810996641198_3894220523428642816_n.jpg

Energi


Auratransformation ™

TA TILLBAKA ALL DIN ENERGI NU!

SCROLL DOWN

Energi


Auratransformation ™

TA TILLBAKA ALL DIN ENERGI NU!

Som utdannet Auraformidler kan jeg hjelpe deg med å få på plass alle dine elementer helt ned på cellenivå!

Å få orden på alle elementene skaper balanse, flow, fokus og styrke. Jeg kan hjelpe deg med å få balanse gjenom AuraTransformation ™, Aurajustering eller Balansering.

Indigo og lyst på en oppgradering, mer fokus, kraft og balanse?

Jeg tilbyr Aurajustering og balansering til barn og unge voksne til sterkt reduserte priser om du befinner deg i Oslo og omegn, ta kontakt så blir vi enige om en pris. 

aura-transformation.jpg

Auratransformation ™


Balans på alla plan med den nya tidens energi

Auratransformation ™


Balans på alla plan med den nya tidens energi

 

Ska vi inte göra en liten uppgradering?

En vecka efter jag gav min dotter en Aurajustering händer det!

Hon som alltid har varit den blyga, som inte törs sjunga även om hon älskar det. Nu lossnar det och i natt skickade hon en länk till sitt nya instagram konto där hon sjunger….

Min dotter har alltid varit en typisk #indigo med starka ideal och en integritet du inte kan rubba om du så försöker vända henne opp ner. Samtidig har hon en brinnande eld i sig vilket drar folk till sig, inte alltid med dom bästa intentioner. Det är inte lätt att stå med ett ben i varje värld, hennes inre övertygelse har ofta krockat med yttre press från familj och vänner.

Jag som jobbar med det här kan bli lite blind för effekten av en Aurajustering eller en AuraTransformation tm, man vänjer sig ju till att folk äntligen lever ut sitt potential. Jag har sätt det i mina klienter, men det är något helt annat att vara vittne till att en så ung kvinna komma hem i sig själv. Speciellt för att jag har känt henne hela livet.

När min dotter bestämde sig att ta steget fullt ut, hon som bygger muskler på ren plant baserad föda, hon som alltid gått sin egen väg och aldrig har låtit sin mammas spiritualitet rubba av på henne skriver till mig efter sin uppgradering.

”Mamma, jag tror du har connected mig tillbaka till världen, du har connected mig tillbaka till alt.”

Det här kommer från en människa som inte har en enda flummig fiber i kroppen, men som nu upplever att hela hennes kropp och sinne har fått en djup kontakt, och att hon vågar göra saker hon inte vågade tidigare. En vecka efter sin Aurajustering lossnar proppen.

Allt ligger i dig, blir du inte lite nyfiken på vad som händer när du gör Din uppgradering? Jag är så glad för min dotters val och att hon känner sig skärmad från andras negativitet och stress. Jag är så glad att det finns en behandling som stärker och hjälper människor hitta hem till sin sanna natur. Helt fantastiskt egentligen!

Nu ser jag fram emot att hjälpa dig med samma sak…

 

 

Vad är en AuraTransformation™ ?

En AuraTransformation ™ (AT) är en uppgradering av hela ditt energi system.

Har du sätt hur dagens barn bara strålar och vilken styrka dom utstrålar, det är den nya tidens barn. Den nya tidens barn är fött med hela sin kraft, energi och livsuppgift, och behöver inte vända varje sten för att hitta hem.

Skulle det inte vara skönt att leva med så mycket energi?

Innan en AT måste man hämta in sin energi som om man går till bäcken för att hämta vatten, det kan bli ganska jobbigt i längden när man ska tanka och skydda sig för att energin inte sipprar ut. Sanningen är att hur mycket du än jobbar vill inte en trasig aura klara av att hålla energin i schack.

 

Vad är en Aura?

Vi har en fysisk kropp, en mental kropp och en energi kropp. Alla dessa utgör en hela som representerar olika delar av dig. Din energi kropp g en liten bit utanför din egen kropp, den fungerar som ett skyddande täcke och är magnetisk. Allt den här magneten drar till sig är saker som stärker din växt, din själs växt. Tidigare blev vi alla fött med en själ, själen är som en osynlig del av din personlighet som manifesterar teman, relationer och situationer för att du ska växa.

 

Växt på gott och ont!

Att växa kan göra ont, växtsmärtor är inte farligt, men kan ha stora konsekvenser för dig och ditt liv. När du tänker dig att alla vi som kommer hit till jorden har ett syfte och själen är den som driver vår utveckling för att nå våra mål, är det inte så konstigt att vi går i loop.

Den mentala kroppen styr våra sinnen och begränsningar oss. Det är därför så många väljer droger eller annan expansion för att få kontakt med sitt högre själv, men för varje gång du gör det blir du alltmer genomskinlig och får svårare att förvalta din egen energi och insikter. När du gör din AuraTransformation ™ får du en permanent expansion av ditt medvetna, och din lägre energi kropp, din omedvetna kropp, det vill säga den mentala kroppens makt släpper tagen och du får tillbaka kontrollen. Din mentala kropp, är den som styr ditt trossystem, den bestämmer

Själen eller din omedvetna del är den delen du tränar upp genom meditation och personlig utveckling, du kan också få kontakt med den genom healing, hypnos och droger.

 

Healing

Du kan inte ladda batterier i en tom Aura.

Det som händer när du utvidgar ditt medvetande genom healing eller annan praxis är att din aura, eller energi kropp förlorar materie och går up i ljus. En helaing kan aldrig ge dig jordning eller kraft till att hålla din egen energi i takt. En AuraTransformation ™ är en behandling som ger dig ny aura, uppgraderar din mentala kropp ( medvetande) och stärker kontakten med din fysiska kropp.

En AuraTransformation ™ (AT) är en uppgradering av hela ditt energi system.

Innan en AT måste man hämta in sin energi som om man går till bäcken för att hämta vatten, det kan bli ganska jobbigt i längden när man ska tanka och skydda sig för att energin inte sipprar ut. Sanningen är att hur mycket du än jobbar vill inte en trasig aura klara av att hålla energin i schack.

 

 

Body Mind Spirit

  • Vi har en fysisk kropp, en mental kropp och en energi kropp. Alla dessa utgör en hela som representerar olika delar av dig.

  • Din fysiska kropp består av ben, muskler, vatten och enda funktion är att frakta oss från a till b. Kroppen lyder den mentala kropp, sinnet och vårt Ego.

  • Din mentala kropp består av en medveten del, vårt sinne som bestämmer hur långt vi kan sträcka oss fysiskt och energimessigt. Det är den delen man jobbar med när man mediterar och praktiserar yoga eller själv utveckling.

  • Din energi kropp går en liten bit utanför din egen kropp. Man kan också kalla din energi kropp för utstrålning, kraft och Aura och fungerar som ett skyddande täcke och är magnetisk.

 

Varför förlorar du energi?

Det är vissa situationer och människor som tar kraft och hur enn vi försöker undvika kan vi liksom inte få slut på att samma person eller situation tar kraft. Vi gör det vi gör om och om igjen, och det upprepar sig helt till du har lärt det du ska. I dag behöver du inte längre dansa efter ödets pipa, med en AuraTransformation ™ kan du skippa hela ekkor hjulet och ta en uppgradering.

Själen eller din omedvetna del är den delen du tränar upp genom meditation och personlig utveckling. Du kan få kontakt med den genom healing, hypnos och droger, det som styr ditt medvetande är en lägre mental kropp och bestämmer hur mycket information eller hur mycket du kan utveckla dig, du kan också kalla det för en sensor.

Att ha en något som censurerar din utveckling låter ju inte så bra, men det är faktisk så at det om man är fött med en själsenergi och inte uppgraderar vill du alltid ha något som håller dig tillbaka. 

 

Uppgradering

Det som händer när du utvidgar ditt medvetande antingen genom healing eller annan praxis är att din aura, eller energikropp förlorar materia. En AuraTransformation ™ är en behandling som läker gamla karmiska ärr,  uppgraderar din mentala kropp ( medvetande) och ger dig en ny Aura som stärker kontakten med din fysiska kropp och håller din energi i ditt system.

Den mentala kroppen styr våra sinnen och begränsningar oss. Det är därför så många väljer droger eller annan expansion för att få kontakt med sitt högre själv, men för varje gång du gör det blir du alltmer genomskinlig och får svårare att förvalta din egen energi och insikter. När du gör din AuraTransformation ™ får du en permanent expansion av ditt medvetet, din omedvetna kropp, det vill säga den gamla mentala kroppens makt släpper taget och du får kontroll och tillgång till hela din energi. Med din energi intakt kan du utvecklas, och manifistera allt du behöver för att komma närmare ditt syfte och livsuppgift.

En AuraTransformation ™ är en Body- Mind – Spirit behandling som återkopplar dig till en högre del din personliga kraft / Spirit. En AuraTransformation ™ tillsvarar flera liv med själv utveckling och flera år med meditation, efter en en En AuraTransformation ™ kan du ta tag i ditt liv och leva det som det var ment utan begränsande karmiska relationer och kontakter, men fri och intakt på alla plan.

 

Hur går en AuraTransformation ™ till?

Själva behandlingen är uppdelat i 2 behandlingar med allt från 3 dagar till 2mnd mellanrum

Första delen består av Healing av din Aura och system, expansion av ditt medvetna och integrering av ny Aura. Beroende av hur skadat din Aura och vilket skydd du har byggd upp dig kan det här ta allt från 3-4 timmar.

Nästa behandling vi gör är en Balansering av din Aura och system där du drar in även mer kraft och får balanserat din nya Aura. En balansering kan ta 1-2 timmar.

Efter din AuraTransformation ™ kan du behöva ta en balansering eller 2, det beror på hur mycket du har som släpper i efterkant och om det är vissa teman du känner att du måste ha hjälp till för att jobba med.

En uppgradering är inte det samma som en balansering, fast en djupare balansering där du expanderar ytterligare och stiger i frekvens.

Boka gärna en tid om du vill att jag ska se på ditt system.

Vill du att jag ska komma till dig? Jag kan resa dit du är mot att du betalar för resa och uppehåll + AuraTransformation ™

 

https://youtu.be/wegyq-vl2sA

 

Uppgradering- Balansering

För dig som genomgått en AT. Jag jobbar med att balansera alla dina element, plockar bort och uppdaterar ditt system samtidigt som jag läser av och ger intuitiva råd om vad som kommer upp i ditt system. Jag har mycket eld och mina klienter får fart på sin kristalliserings process och lär sig metoder för att sortera, och får fysiska och mentala övningar som stimulerar olika element du vill aktivera/ balansera.  Jag kan också sätta en element profil utifrån Sennov Partners 4 element profile.

Jag kan resa dit du är mot att du betalar för resa och uppehåll + Uppgradering eller Balansering.

 

Aurajustering

Hej Kära Indigo, en Aurajustering är för dig född åren 93-94 och vill uppgradera hela ditt system. Ja gjobbar på djupet och hjälper dig intergrera det du behöver. Behandlingen kan ta 1-2 timmar.

Efterföljande balansering är inte obligatorisk och eftersom du som är född under denna period och har redan en del av den nya energin så går behandlingen även något snabbare än en AuraTransformation ™.

- I åren mellan 1992-1994 föddes alla barn med en blandning av själs- och indigoaura. De har därför mycket av den nya personliga genomslagskraften i sig, men saknar skyddet och förmågan att sätta gränser gentemot både sig själv och andra. Därför har de också själva svårt att hitta balans.

Ungdomarna kan vara mycket utåtriktade och direkta gentemot sin omgivning, men de är egentligen inte alls tillräckligt starka för att kunna hantera samma behandling som de själva levererar. De kan i ena stunden vara mycket våldsamma för att i nästa stund bryta ihop fullständigt och ofta utan en uppenbar anledning. Föräldrarna kan därför tvingas vara försiktiga när det gäller uppfostran och rådgivning, eftersom de ibland kan få en obehaglig känsla av att ha trampat rejält in över ungdomarnas gränser.

Motsvarande kan också föräldrarna komma att känna sig lurade av samma sårbara unga människa, som kan vara snabb att utnyttja föräldrarnas välvilja i en viss situation, om de själva mår bra.

En Aurajustering eller en balansering är nödvändig för att uppnå full balans, så att denna grupp ungdomar kan bli ”rena” indigos och/eller utveckla sig vidare till ”kristaller” som du kan läsa om under Kristallbarn.

 

Min Yoga och Auratransformation ™ går hand i hand!

Precis som yogan ska förenar alla dina sidor är Auratransformation (AT) ett system utvecklat för att förena alla delar, den fysiska, den mentala och den andliga sidan av människan,  Body- Mind & Spirit. Vi människor har olika delar, en feminin och en maskulin sida, men också element vilket visar sig i hur vi rör oss, mår eller uttrycker oss. Om du tänker dig att alla har en del luft, det mentala/ intellektet, en del eld, passion/ livskraft, vatten kreativitet/ känslor, och sist men inte minst jord, det fysiska/ basala behov, alltså 4 element som i olika grad är mera framträdande än andra. Allt beroende av hur du mår, eller vem du umgås eller hur du ditt liv ser ut. För att vara i full balans på alla plan måste elementen vara i harmoni med varandra.

 

När vi yogar kan man balansera upp olik element, och mitt fokus ligger på just det. Ofta kan jag se hur många av oss är för mycket i huvudet, uppe i luften och att alltmer försvinner ut av sin kropp. Smartphones och sociala media drar oss ur verkligheten och ger alltför mycket plats för stresshormon och adrenalinproduktionen så att det växer ut av proportion. Det gör att vi under dom flesta timmarna i dygnet befinner oss i flight, fight or Freeze modus. Freeze är det stadiet man hamnar i eller utvecklar efter en långvarig period med pågående stress, och man blir utbränd.

 

Vad händer när man är utbränd, jo man fryser till is och känslorna tar antingen över eller fastnar helt och utvecklas till en depression. Om du tänker dig kopplingen vatten och känslor, så kan du kanske förstå varför man behöver balansera detta upp med andra element. Vad är det som smälter isen, jo värmen, därför behöver man eld. Elden är din drivkraft och det är just det man behöver för att få framdrift. När du får en AT får du tillgång till din eld och drivkraft, och med en ny aura får du det skyddet du behöver för att hålla på din energi, ordet Auratransformation betyder rätt och slätt att du har en ny och hel membran som kan stå i mot yttre påkänning så att din drivkraft kan växa sig starkare. När du gör en AT jordar du dig, du blir mer fysisk och får större kraft till att faktisk göra det som ska till för att nå dina mål.

 

Jag jobbar medvetet med det här både i mina yogapass och med AT klienter. Jag ser hur det funkar i mina yoga elever och med mina AT klienter. Det som är fördelen med en AT är att du inte behöver att ständigt tanka för att få kraft till att nå dina mål, du har allt i dig, och kan balansera dig själv. För en som inte har gjort en AT eller inte har det nya energisystemet måste man fylla på tanken, men ändå är det inte tillräckligt till att det når helt in i dina celler ej har du det skydd du behöver för att utveckla drivet och elden utan att sipprar ut till din omgivning i stället.

 

En Auratransformation ™ hjälper dig hålla koll på din energi, ger dig den kraft du behöver och inte minst hjälper dig ta kontroll!
Vad som händer under en At är att du får hjälp av en Auraförmedlare till att ta in din kraft i kroppen, en AT stärker din kropp så att du kan hålla kvar din energi och livskraft och låter den här kraften utveckla sig till en kroppslig intelligens, vilket medför stärkt fokus, mer kroppsstyrka och snabbare utveckling och personlig växt.
Vad ska man med mer livskraft kan du fråga dig, inte alla är intresserade av energi, men dom flesta vill må bra. För att må bra måste man ha vissa saker på plats, man behöver känna sig lugn, stark och vaken. En Auratransformation™ kan hjälpa dig med att hitta rätt balans och må bra. När du tar in din livskraft i din kropp är det som att byta ut ett gammalt med ett nytt elektriskt anlägg i ditt hus, en AT är en förnyelse av din kropps elektriska system, och när du har gjort en AT och fått ditt nya energisystem på plats vill du aldrig gå tillbaka…

 

Min yogaundervisning har blivit mycket starkare av min AT och jag har utvecklat ett sätt att undervisa som är enkelt att anamma i den fysiska vardagen antingen du är intresserad av den fysiska, mentala eller den spirituella delen av Yoga.
Jag rekommenderar dig på det starkaste att sätta dig in i Auratransformation ™ som är en fantastisk gåva för en som är redo för en uppgradering fysiskt,  mentalt eller energetiskt.

mg_5348.jpg

Äntligen Hemma


Äntligen Hemma


När jag kom hem


 Efter min AuraTransformation ™  slutade jag att ödsla min energi!

Innan upplevde jag alltför ofta andras smärta, obehag och stress i den utsträckning som gjorde att jag mer eller mindre balanserade på gränsen till utmattning även om jag sov, vilade och sov.

Är du trött, tagen och utmattad kan det ha med att du är empatisk och inkännande. Empati är en underbar gåva och är en helt fantastisk resurs om du har ett jobb där du måste samarbeta med andra människor, men alltför många upplever att utnyttjas och blir överstimulerade, och måste tillbringa mycket tid på att samla sig och vila.

I mitt jobb träffar jag ofta människor som behöver tankas med healing och talar om sin energi som om det är en begränsad resurs.

Ja det kan vara lätt att tro att det är så, men sanningen är att din energi är inte en begränsad resurs, det är värre med ditt skydd.

Många tror att svaret ligger i att gå till healing som fyller upp klienten, men saken är att ju mer healing du får ju mindre energi kan du hålla. Klassisk ljus healing ( healing) bryter nämligen ner det lilla skydd du har, oavsett hur mycket du fylls, sipprar det ut igen, det är som att hälla vatten i en sil och du är beroende av påtår, dyrt för dig, men lönsamt för healern.

Är det så att du känner ständigt trött och har brist på energi är det kanske för att du inte har så mycket skydd igen, vissa människor kallar detta skydd för Aura andra kallar det ett energifält. Fältet är en osynlig gräns mellan din kropp och sträcker sig så långt ut från din kropp som dina "antenner" går. För vissa, är deras "sensorer" så långt ut att de blir helt utslagna av andras impulser, känslor och till exempel elektromagnetisk strålning mm. Låter Crazy?

Ja, det är crazy att till ständigt dräneras och inte ha förmågan att sätta stopp och du blir gradvis mer och mer intolerant eller trött.

Vi har som alla levande varelser förmågan att plockar upp information med alla våra sinnen,  även kroppens celler, det är helt naturligt, men inte så hälsosamt när man blir så sensitiv att vi inte längre kan skilja mellan vad som är ditt och mitt.

När du gör en Auratransformation ™, läggs det en fysisk membran mellan dig själv och din omgivning som gör att du inte störs av andras stress och kaos, det hjälper dig att behålla all din energi, och till skillnad från tidigare blir din känslighet en resurs snarare än en begränsning. Dessutom blir du starkare mentalt. Lugn och ro är bara bråkdel av effekter en ny skyddsutrustning ger. Många av mina klienter säger att de upplever en enorm lugn efter sin Auratransformation ™, så mycket att familj, vänner och kollegor reagerar på den nya fokus de utstrålar.

När vi först är inne på  utstrålning, om din attraktionsförmåga efter din Auratransformation ™  är det bara en sak att säga, du får vad vill och det snabbt.

Att bli mer synlig, ta mer plats och sätta gränser för att nå dina mål och drömmar är enormt befriande.  Auratransformation ™, ger dig en kickstart i livet, och det är bara att gratulera eftersom från det ögonblick du tar steget mot att äga hela ditt liv och potential, kan du ta emot all din energi, och det finns inte en cell i din kropp som inte går i rätt riktning, och jag lovar dig, då blir livet en fest.

För det är ju vad vi alla vill, leva nu och sova sen!

Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin (läs utdrag från boken)
Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen (läs utdrag från boken)
Jordens Gyllene Tid